duminică, 14 aprilie 2013

"Arhitectul si banii"

Din cauza unor probleme pur birocratice evenimentul a fost amanat pentru data de Joi - 18.04.2013 ora 17.00 in Iguana Cafe (fostul DDB Cafe).

"In urma unor discutii interesante cu studentii anului II si cativa studenti din anii mai mari pe tema perspectivei absolventilor facultatii dupa obtinerea diplomei si nu numai, fiind de fata si seful asociatiei stundentilor, Onisim Bulgariu, ne-am gandit ca ar fi utila o discutie organizata cu mai multi studenti pe teme legate de ce se numeste in termeni moderni "educatie financiara", ceea ce ne lipseste tuturor, nu numai voua studentilor dar si nou celor mai in varsta.

Va invit sa veniti cat mai multi pentru ca am de gand sa va prezint cateva chestii extrem de utile pentru a va face o idee cum trebuie sa va organizati viitorul dpdv financiar. Nu am de gand sa va spun povesti ci sa va prezint teoriile unor oameni care au mare succes ca Robert Kyosaky si Adam Khoo despre ce trebuie sa facem intr-o lume aflata in criza pe toate planurile. Cum reusesc unii sa se foloseasca de aceasta criza pentru a face bani.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem cu totii pentru a reusi este sa-i ascultam pe cei care au avut succes si sa intelegem de ce au avut succes. Mai ales ca lucrurile nu sunt deloc complicate. Este in primul rand nevoie sa "jump out of the box" adica sa privim lucrurile si dintr-o alta perspectiva decat suntem obisnuiti sa o facem." - Dan Nicolae Agent.

Sunt invitati toti studentii Facultatii de Arhitectura, luni 18.04.2013, incepand cu ora 17.00 in Iguana Cafe.

Intrarea este libera. Va asteptam!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu