luni, 25 iunie 2012

REFRESH SOVEJA 2012



Scopul proiectului este inițierea unui proces de regenerare culturală, economică și spațială în comuna Soveja (județul Vrancea) și mediatizarea valorilor locale existente, iar pe de altă parte de a atrage atenția specialiștilor, clasei politice, administrației și a publicului larg asupra oportunităților și amenințărilor existente în zonă. Totodată proiectul va detalia principii și idei de valorificare sustenabilă a zonei montane Soveja, utilizând ca bază un studiu și o soluție de dezvoltare integrată realizate în perioada 2010-2011.
Acest lucru va fi susținut de o amplă dezbatere asupra situației actuale a mediului rural din România și asupra posibilităților de regenerare durabilă a acestora.
Proiectul iși propune de asemenea să promoveze și să protejeze valorile culturale proprii in contextul redezvoltării turismului in zonă și să fie un semnal de alarmă atât pentru autoritățile locale și centrale cât și pentru utilizatorii zonei Soveja. Implicarea specialiștilor din țara și străinătate dar și a studenților are ca scop învățarea continuă prin provocarea studenților de a rezolva probleme reale ale zonelor rurale și implicit promovarea valorilor culturale ale Sovejei.


Pentru mai multe detalii accesati link-ul: http://cubicsphere-urbanplanning.cabanova.com/#/refresh-soveja-2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu