marți, 6 martie 2012

Inglass 2012




Castigatorul Lighting Design Awards, invitat special GIS 2012

Lighting designerul Dominic Harris este unul dintre invitatii speciali ai Expoconferintei de Arhitectura GIS 2012. Dominic Harris este fondatorul Cinimod Studio din UK, un birou specializat in lighting design, cu proiecte impresionante in intreaga lume, atat prin efectele vizuale pe care le produc, cat si prin tehnologiile de ultima generatie folosite.

A castigat Lighting Design Awards 2010 la sectiunea "Best Hotel or Restaurant Lighting Design" si are 4 proiecte nominalizate la Lighting Design Awards 2012, eveniment care va avea loc luna aceasta la Londra. Dominic este si laureatul FX International Design Awards, editiile din 2009 si 2008, sectiunile "Best Bar or Restaurant" si "Breakthrough Talent of the Year".

Mai multe despre Dominic Harris si proiectele sale pe www.iegis.ro.

GIS este un eveniment dedicat exclusiv specialistilor si companiilor de profil. Evenimentul va prezenta aplicatii si proiecte reprezentative pentru designul de interior si iluminat, premiate la concursurile internationale recente.


Inscrieri pentru arhitecti si designeri AICI. Gratuit pentru membrii OAR, in limita locurilor disponibile.


Partener oficial: Saint-Gobain Romania

Partener principal: Guardian | Sponsor sectiune "Iluminat": Skylux | Partener de comunicare: Igloo | Partener media principal: The Plan





FOTO:  Cinimod Studio



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu