marți, 17 aprilie 2012

Recicleaza si Creeaza!



Recicleaza si Creeaza!
     Scopul proiectului “Recicleaza si Creeaza!” este acela de a indemna toti studentii sa fie cretivi si ecologisti in acelasi timp. Sa priveasca in jurul lor si sa gaseasca o intrebuintare frumoasa si utila pentru toate materialele care zac aruncate peste tot in jurul nostru.
    Avand in vedere faptul ca planeta noastra este intr-o permanenta degradare, trebuie sa incercam sa reducem pe cat posibil acest proces si sa gasim mereu solutii noi.
     Este in acelasi timp o modalitate practica si constructiva pentru a interactiona unii cu ceilalti si pentru a ne dezvolta creativitatea.
    Obiectivul acestui proiect este realizarea de piese decorative, cu utilitate cat mai variata, folosind materiale reciclate usoare, iar piesele finale sa poata fi expuse pe panouri verticale, fara sa fie nevoie de interventii care sa implice deteriorarea acestora.
    Este destinat tuturor studentilor Facultatii de Arhitectura, pentru ca ne dorim ca implicarea si preocuparea nostra pentru mediu si arta sa fie inceputul unui nou mod de a folosi resursele din jurul nostru, de a deveni mai economi si mai practici.
    Proiectul este lansat pe data de 5 martie si se desfasoara pana pe data de 27 Aprilie, timp in care toti studentii interesati de proiect vor putea sa lucreze la piesele pentru expozitie si vor putea sa interactioneze cu organizatorii proiectului pentru eventulale intrebari si idei.
Strangerea tuturor pieselor se va face pe data de 27 Aprilie la sediul ASASH (sala 607), urmand ca pana pe 04 Mai sa fie pregatite toate panourile pentru expozitie.

Acest proiect este realizat de stud.arh. Alexandra MOTORGA si sustinut de ASASH.
Pentru mai multe detalii depre proiect puteti accesa blogul ASASH: http://asociatiasash.blogspot.com/, pagina de facebook ASASH: http://www.facebook.com/asash.info, sau direct la telefon:            
 0761 650 034   ;   0746 395 700       - stud.arh. Alexandra MOTORGA - Manager proiect.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu