joi, 24 octombrie 2013

Hunt the BUZZ!

Când erai copil visai să pleci într-o aventură și să descoperi o mare comoară? Dacă ai între 18 și 26 de ani, dar ai păstrat copilul din tine, BUZZ!Camp îți oferă posibilitatea să participi la o vânătoare de comori și să-ți pui la încercare creativitate!
Găsește alți doi exploratori la fel de entuziaști ca tine și înscrieți-vă la www.buzzcamp.ro/event/concurs-hunt-the-buzz
Concursul se va desfășura în data de 12 noiembrie 2013 în principalele zone universitare din București. Ne vom întâlni cu tine și echipa ta la ora 10:00 la Fântâna din Piața Universității și împreună vom porni la drum. Fiecare echipă va fi însoțită de un voluntar, care va înmâna indiciile necesare finalizării acestei „călătorii”.
Căutarea comorii se va opri la ora 16:00. Vom prelungi însă emoția până în data de 22 noiembrie, când vom anunța echipa câștigătore în cadrul evenimentului BUZZ!Camp din București. Fiecare participant va primi câte un premiu special, iar membrii echipei câștigătoare vor primi câte o tabletă, oferită de Inspire Group și partenerii săi.
Știi deja UNDE, știi deja CÂND. Noi așteptăm să vedem CUM te vei descurca, pentru că nicio comoară nu se descoperă fără creativitate și inventivitate.

Înscrierile se fac până la data de 5 noiembrie. Mai multe detalii despre regulament vei găsi pe site-ul www.buzzcamp.ro/event/concurs. Te așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu