luni, 18 noiembrie 2013

Art Directors Club România premiază Tânărul Creativ al Anului 2013



DDB România a lansat brieful pentru premiul special Tânărul Creativ al Anului, care va fi oferit pe 2 decembrie, în cadrul galei ADC*RO Awards 2013.
 Competiţia Tânărul Creativ al Anului 2013 este organizată de către Art Directors Club România și The Institute și este suţinută de DDB România, prima agenție de creație din România care susține platforma de evenimente The Institute. Competiția se adresează tinerilor profesionişti, care activează în industria de marketing si comunicare şi nu au depăşit vârsta de 28 de ani.

 Aceștia trebuie să realizeze o felicitare digitală de final de 2013, care să fie ușor de distribuit online și care să vorbească într-o manieră creativă despre echipa DDB România. Felicitarea trebuie gândită ca venind din partea DDB și destinată clienților și colaboratorilor DDB.  Participanţii trebuie să trimită o singură rezolvare a brief-ului de concurs pe adresa teodora.calin[at]institute.ro, până la data de 27 noiembrie 2013. Mai multe informații despre această competiție, regulamentul și toate materialele necesare înscrierii sunt disponibile pe www.adcromania.ro

 Premiul competiţiei va fi oferit de DDB România şi va consta în suma de 500 de Euro şi un abonament pentru un an la revista Institute, The Magazine. De asemenea, lucrarea câştigătoare va participa în competiţia Young European Creative Competition, organizată de ADC Europe, ce va avea loc în 2014.
 Jurizarea va fi făcută de către membrii ADC România, iar câştigătorul va fi anunţat în cadrul galei de premiere ADC*RO Awards, care va avea loc pe 2 decembrie, la ArCuB.

 Art Directors Club România (ADC*RO) s-a înfiinţat în 2008 şi reprezintă o asociaţie non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova şi de a recunoaşte excelenţa în creativitate, punând în legătură profesioniştii din industria de comunicare vizuală din România.

 Misiunea Asociaţiei Art Directors Club România este de a îmbunătăţi standardele de calitate şi integritate în domeniul comunicării vizuale şi de a promova la nivelul industriei şi al opiniei publice importanţa acestor standarde.

Pentru mai multe detalii contactați:
 Maria Neneciu
PR Officer
The Institute
Mob: 0730 709 478
E-mail: maria.neneciu@milleniumpeople.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu