miercuri, 1 iunie 2011

Excursie de studii





Ziua 1 ( 01 iulie) Plecare ora 6.00 AM din parcarea de la Ateneu pe traseul: Bucureşti - Piteşti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Cenad - Budapesta; In cursul serii se ajunge la Budapesta. Cazare Budapesta 2 nopţi. 

Ziua 2 ( 02 iulie) Mic dejun; Se pleaca in jos la Pesta către Milenium, Teatrul National si Parlament (tur de oras panoramic); apoi se merge in deal la Buda si se va opri la Cetate; se viziteaza Teatrul Nou, Opera si Muzeul de Arta Moderna. (Opţional, in cursul serii se poate face croaziera pe Dunăre).

Ziua 3 ( 03 iulie) Mic dejun; Se pleaca spre Bratislava unde se face o oprire in orasul vechi pentru a vizita Piaţa Franciscana, Palatul Mirbach, Catedrala Sf. Martin, Casa bunului pastor si Reduta. Apoi se pleaca spre Praga, in cursul dupa-amiezii se ajunge, dupa cazare se serveste cina; timp liber. Cazare Praga 2 nopţi.

Ziua 4 ( 04 iulie) Mic dejun; Se merge in oraşul vechi pentru a vedea Dancing House, apoi la Malâ Strana, castelul Hrad, Catedrala si Oraşul Aurarilor. Dupa vizitare se coboara in Nove Mestro pentru a vedea Teatrul National; timp liber In cursul serii se serveste cina.

Ziua 5 ( 05 iulie) Mic dejun; Se pleaca spre Numberg unde se face o oprire la Cetatea Veche pentru a vizita Catedrala Sf. Sebald, casa lui Durer si Biserica Sf. Laurentiu. Dupa vizitare se continua drumul către Frankfurt; in cursul serii se ajunge. Timp liber. Cazare Frankfurt 1 noapte.

Ziua 6 ( 06 iulie) Mic dejun; Se vor vizita: Milenium Tower, Henninger Turn, Messe Tower, Banca comerciala si Muzeul de Arte fur Kunsthandwerk / Richard Meier; in limita timpului disponibil se poate face tur panoramic in partea veche a oraşului. In cursul dupa amiezii se pleaca la Stuttgart. Cazare Stuttgart 2 nopţi.

Ziua 7 ( 07 iulie) Mic dejun; Se face tur panoramic in drum spre zona de sus, unde se va vizita cartierul experimental Weissenhof - Le Corbusier; apoi se cobora in zona de jos pentru a vizita Muzeul Mercedes Benz si Muzeul Porsche, (in limita timpului disponibil se poate vizita si Muzeul Linden).

Ziua 8 ( 08 iulie) Mic dejun; Se pleaca spre Munchen si se face oprire dupa traversarea autostrazii pentru a vizita Stadionul Olimpic si Muzeul BMW. (in limita timpului disponibil se poate merge in centrul vechi). Cazare Munchen 1 noapte.

Ziua 9 ( 09 iulie) Mic dejun; Se pleaca spre Viena; dupa coborarea de pe autostrada se face o oprire scurta pentru a vedea Gazometrele apoi se continua drumul către Hofburg / centrul Vienei, unde se face tur panoramic pe jos. In cursul dupa amiezii se pleaca spre Gyor. Cazare Gyor 1 noapte.

Ziua 10: (10 iulie) Mic dejun; Plecare spre tara pe traseul: Gyor - Arad - Sibiu - Piteşti - Bucureşti. In cursul serii se ajunge in Bucureşti / parcare Ateneu.






9 nopti de cazare la 4 hoteluri 3*** si un hostel, mic dejun inclus, cina inclusa la Praga, camere cu 3 si 4 paturi/ grup sanitar propriu.

Transport cu autocar clasificat curse internationale, dotat cu aparatura audio/video, aer conditionat, 2 soferi.
Ghid international din partea agentiei

Tarif: 410 euro/persoana.

Inscrieire cu avans de 100 euro.

Data limita a inscrierii este pe 01.06.2011 !!!



http://www.facebook.com/event.php?eid=133060770104329&notif_t=event_wall#wall_posts


Contact:
- Brescan Dragos
- 0788 344 010 / 0746524680
- brescandragos@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu