marți, 7 iunie 2011

Indrazneste!, ai acum un motiv in plus


Sansele sa fii unul dintre castigatorii Indrazneste! au crescut. La finalul concursului, pe langa premiile oferite celor mai bune 5 proiecte selectate si publicate in revista Arhitext, va fi acordat un Premiu Special oferit de Nemetschek Romania.

Premiul va fi oferit pentru Cea mai buna prezentare Allplan, adica va fi premiata cea mai buna plansa de prezentare a proiectului inscris in concursul Indrazneste! realizata in programul
Allplan Nematschek.
E important de stiut ca in competitia pentru castigarea acestui premiu vor intra automat toate proiectele inscrise in concursul Indrazneste! si realizate in programul Allplan Nemetschek.
Premierea va avea loc intre 7-9 octombrie la Timisoara, in cadrul Festivalului International Fluente! In cadrul acestui Festival va fi organizata si expozitia Indrazneste! care va cuprinde proiectele castigatoare din prima si a doua editie a concursului (2010 si 2011).

Descarca noul regulament (http://www.arhitext.com/2011/05/indrazneste-ai-acum-un-motiv-in-plus/) pentru mai multe detalii si trimite-ne cele mai bune proiecte realizate de tine respectand
 deadline-urile stabilite!


Castigatorii Indrazneste! vor fi premiati cu publicatii si abonamente Arhitext, cuttere si produse iCut percum si cu licente educationale Nemetschek!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu