luni, 23 ianuarie 2012

ÎNDRĂZNEŞTE! ediţia a III-a (2012)

Aşteptăm cele mai bune proiecte de şcoală pentru cea de-a treia ediţie a concursului de proiecte studenţeşti ÎNDRĂZNEŞTE! 2012

Selectează-ţi cele mai reuşite proiecte realizate de tine anul trecut în facultate şi străduieşte-te să realizezi proiecte intersesante pentru sesiunile de anul acesta ca să obţii o notă bună, dar mai ales ca să te inscrii la cea de-a treia ediţie a concursului de proiecte studenţeşti ÎNDRĂZNEŞTE! organizat de revista Arhitext!

Proiectul tău poate fi publicat într-unul din numerele revistei Arhitext din 2012, promovat pe blogul concursului şi pe Facebook şi poate fi desemnat la finalul anului ca fiind unul dintre cele 5 câştigătoare.
Proiectele câştigătoare vor fi incluse în Expoziţia ÎNDRĂZNEŞTE! si vor fi premiate de Arhitext şi sponsorii concursului. Proiectele înscrise în concurs şi realizate în programul Nemetschek Allplan au şansa să câştige premiul special oferit de Nemetschek România.

Regulamentul concursului si formularul de înscriere pot fi descarcate de aici (http://www.arhitext.com/2012/01/indrazneste-editia-a-iii-a-2012/)
Despre ediţia de anul trecut şi câştigători citiţi pe blogul oficial al concursului (http://arhitext-indrazneste.blogspot.com/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu