luni, 17 martie 2014

BuzzCamp

Compania Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista speakerilor care vor sustine conferintele din cadrul evenimentului organizat in Bucuresti.
In perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere  cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.
Andi Vasluianu – actor, Per Markussen – Concept Manager Worldclass Romania, Cornel Ilie – membru fondator Vunk, Radu Iacoban – actor si regizor, Cori Gramescu – Owner LadyFit, Maria Buza – actrita, Marius Antonie Manager divizia de consultanta Accenture sunt doar cativa dintre invitatii noii editii, iar binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent in calitate de ambasador al evenimentului, pentru a impartasi participantilor din credintele si valorile care il definesc, dar si importanta acestora in procesul de dezvoltare.
Andi Vasluianu, Radu Iacoban si Maria Buza sunt actori renumiti pentru tanara generatie. Absolventi ai Facultatii de Teatru, au privit actoria de la inceput ca pe o provocare si au atins pragul succesului prin implicare si dedicare.  Pe parcursul carierei au experimentat emotii, trairi, situatii cat mai variate si vin la BuzzCamp sa povesteasca despre ascensiunea lor si importanta atitudinii pozitive.
Per Markussen se ocupa de dezvoltarea si implementarea sistemelor de fitness in cadrul companiei Worldclass Romania si pasiunea pentru sport si dans l-au facut sa ramana activ de-a lungul timpului. A dezvoltat o metoda unica de antrenament imbinand perfect entuziasmul, creativitatea si bucuria si s-a luptat cu cancerul mai bine de 5 ani de zile. Afirma ca anul 2013 a fost „anul vindecarii” pentru el, iar la BuzzCamp va impartasi experientele sale si le va vorbi tinerilor despre provocari, obstacole si  puterea de a lupta continuu si neconditionat.
Fiind unul dintre membrii fondatori ai trupei Vunk, Cornel Ilie este recunoscut drept vedeta din Romania cu cea mai activa implicare sociala, dovada premiul castigat in acest sens la Gala CSR Award 2013. A fost implicat in mai multe campanii umanitare, iar in prezent este ambasadorul unei campanii impotriva vilolentei domestice, „Campania Respectului”, initiata de Avon. In cadrul conferintei BuzzCamp, Cornel va povesti despre greselile pe care le-a facut de-al lungul carierei sale si daca sau cum l-au ajutat sa evolueze
Cori Gramescu detine una dintre cele mai cunoscute sali de fitness din Bucuresti, LadyFit, si este singurul antrenor certificat sa predea Cardiolates in Romania. Cori a coordonat mai multe programe de antrenament ale mai multor persoane publice, obtinand rezultate spectaculoase. Participantii BuzzCamp vor afla de la Cori care este importanta unui stil de viata echilibrat pentru o minte performanta.

Evenimentul va gazdui si o serie de workshop-uri, activitati practice, sesiuni de consiliere pregatite de companii precum P&G, Mercedes, Orange, PwC, Genpact, Accenture, Siveco, Raiffeisen, Grawe etc.
Selectia se realizeaza in baza formularului de inscriere si a CV-ului, iar confirmarea locului asigura participarea la toate conferintele din cele 5 zile de desfasurare ale evenimentului. Pentru workshop-uri, candidatii vor fi selectati in functie de profilul solicitat de companiile participante.
BuzzCamp este un eveniment gratuit, iar inscrierile se pot face accesand http://buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/.
Eveniment sustinut cu sprijinul studentie.ro

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, o agenție aflată într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine și campanii de promovare customizate, dar și proiecte de print.

Pentru mai multe informații:
Georgiana Huţanu
PR Coordinator
e-mail: georgiana.hutanu@inspiregroup.ro
tel +40 371 407 126 
| mobil +40 720 041 302


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu