joi, 12 decembrie 2013

Editia aniversara BUZZ!Camp s-a incheiat!

Compania Inspire Group, impreuna cu domnul Ivan Patzaichin, ambasadorul evenimentului BUZZ!Camp, a incheiat cu mandrie cel de-al 10-lea circuit national in care peste 2500 de participanti au facut un nou pas in dezvoltarea lor.
Noua editie si-a propus, ca si in editiile anterioare, sa sprijine tinerii cu potential, dar si sa sarbatoreasca cei cinci ani de existenta pe piata evenimentelor de dezvoltare personala si orientare in cariera.
Am inceput energici cu orasul Sibiu si am continuat in ritm alert cu Brasov, Timisoara si Cluj.
In Bucuresti, in cele 5 zile de desfasurare a evenimentului, peste 20 de speakeri (Ivan Patzaichin, Mihaela Tatu, George Ivascu, Ariel Constantinof, Radu Constantinescu, Vali Porcisteanu, Victoria Raileanu,  Ovidiu Eftimie etc.) si peste 25 de companii (Pepsi, Microsoft, Orange, P&G, BCR, Raiffeisen, Lidl, Mercedes, Farmexpert, Cora, EY etc.) au investit in drumul personal si profesional al tinerilor participanti. 
In cadrul conferintelor participantii au fost incurajati sa accepte provocarile, au aflat cat de important este sa-si atinga limitele, care este rolul mentorilor pe care ii aleg, care este puterea cuvintelor in networking si cum actiunile pot contura personalitatea fiecaruia.
Reprezentantii companiilor au fost deschisi si le-au oferit sfaturi in cadrul fotoliilor de consiliere, iar workshop-urile pe care le-au sustinut au fost apreciate de catre tineri. Acestia au fost incantati de sinceritatea de care au dat dovada, de informatiile primite si exercitiile pregatite. Ne-au marturisit ca au invatat multe lucruri si ca se simt mai motivati pentru urmatorii pasi in cariera lor.
Editia aniversara BUZZ!Camp Bucuresti s-a incheiat cu o gala de premiere a partenerilor si a participantilor care au acceptat provocarile lansate in campania de promovare si pe parcursul desfasurarii evenimentului. Astfel, in urma voturilor primite din partea participantilor, companiile Pepsi si P&G au primit titlul de „cel mai dorit angajator”, iar castigatorii concursurilor “Hunt the BUZZ” si “Imagine your BUZZ!Camp!”, impreuna cu alti 20 de tineri, s-au bucurat de tabletele, tastaturile flexibile si multe alte premii surpriza oferite zilnic de Inspire Group.
Cu aceeasi energie si determinare ne-am indreptat spre Galati si Iasi, unde am inchis cercul traseului aniversar intr-o atmosfera la fel de motivanta.
Multumim partenerilor care ne-au sustinut si care au sprijinit eforturile noastre de a investi in dezvoltarea tinerilor aflati la inceput de drum.

Pentru mai multe informatii:
Georgiana Huţanu
PR Coordinator
e-mail: georgiana.hutanu@inspiregroup.ro
tel +40 371 407 126 
| mobil +40 720 041 302


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu