joi, 10 februarie 2011

Tema Alternativa ANUL 2

Dragi Colegi ai Anului 2, 


TEMA, REGULAMENT, RIDICARE TOPO:


Anul acesta avem oportunitatea de a intra in competitie cu celelalte facultati de arhitectura din tara prin tema alternativa la atelier. 

Dupa cum stiti urmeaza primul proiect de pe primul semestrul tema de an 2 - "Centrul Comercial". Puteti opta in locul proiectului " Centru Comercial " pentru proiectul "Locuinta Izolata", proiect organizat in cadrul concursului C.A.S.A., concurs realizat si anul trecut la nivel national

Proiectul va fii realizat in cadrul sedintelor de atelier, cu aceleasi conditii minime de corecturi si prezenta diferenta facand-o apartenenta in paralel la concurs. 

Avantajele proiectului alternativ "Locuinta Izolata" pentru noi, studentii "Spiru Haret" este ca am studiat deja proiectul si avem notiunile necesare pentru a ne concentra mai mult pe o rezolvare de exceptie. 

Conditii de selectie pentru participare : 

- Toate proiectele predate pe anul 2 
- Media primelor 3 proiecte din anul 2 sa fie de minimum 7
- In mod special se accepta participarea studentilor care nu respecta conditiile dupa o evaluare a activitatii si o recomandare din partea profesorilor de atelier. 

Descrierea Editiei de anul trecut si anul acesta

Dezavantajul participantilor la acest proiect vine in ultimele saptamani ale concursului, cand se va suprapune cu proiectul “Scoala”, al 5-lea proiect de pe anul 2 ( pentru o perioada de 2 saptamani ). Acestia vor recupera documentatia si eventualele informatii pierdute la sedintele de atelier pe cont propriu.

Aici gasiti toate informatiile necesare. 

Tema si regulamentul de concurs va vor fi trimise pe 21.02.2011 concomitent cu celelalte facultati. 

Tema alternativa pentru proiectul "Centru Comercial" sustinuta de Sef de An : D-nul Datcu si cadrul profesoral an II ca tema oficiala de atelier 

Proiect propus de Asociatia Studentilor Arhitecti "Spiru Haret".

INSCRIEREA se face la adresa asash.info@gmail.com ( Nume, Prenume, Grupa )

ATENTIE ! Data limita de inscriere este 14.02.2011 ora 23.59. Cei care nu se inscriu pana la aceasta data vor intra automat in proiectul “Centru Comercial”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu