vineri, 27 septembrie 2013

Au început înscrierile la Școala ADC*RO, ediția 2014

În perioada 26 septembrie - 25 octombrie 2013 au loc înscrieri pentru cea de-a șasea ediție a Școlii ADC*RO . Cei care sunt interesaţi să se înscrie la cursurile școlii o pot face online, pe www.scoalaadc.ro , rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Criteriile urmărite în procesul de selecție sunt: creativitatea, originalitatea şi respectarea cerinţelor briefului.
Printre tutorii care și-au anunțat deja participarea la ediția din 2014 a școlii se numără: Adrian Preda (Creative Director, Friends Advertising), Cătălin Dobre (Group Creative Director, McCann Erickson România), Dinu Pănescu (Group Creative Director, McCann Erickson România), Dorian Pascuci (Creative Director, ADDV Euro RSCG), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Groupe), Șerban Alexandrescu (Managing Partner Headvertising), Ștefan Vasilachi (Creative Director, Geometry Global) și Valentin Suciu (Creative Director, Jazz).
Cursurile vor începe în luna ianuarie 2014 și vor dura patru luni. În timpul şcolii, studenţii vor participa la seminarii săptămânale şi îşi vor putea testa aptitudinile creative în cadrul întâlnirilor din agenţiile de publicitate participante. La finalul școlii, prin rezolvarea briefurilor primite pe parcurs, studenții își vor alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de tutorii școlii, pentru stabilirea unui clasament final, iar cei mai talentaţi studenţi vor beneficia de internshipuri în agenții.
Participarea la concursul de admitere este gratuită, iar pentru a urma cursurile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.
Mai multe detalii despre tutori și despre portofoliile studenților din anii trecuți găsiți pe www.scoalaadc.ro.
Scoala ADC*RO este o școală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesați de domeniul publicității, un proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute.
Art Directors Club România (ADC*RO) este o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate, punând în legătură profesioniștii din industria de comunicare vizuală din România.


The Institute este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu