miercuri, 18 septembrie 2013

A zecea expoconferinta de arhitectura: RIFF 2013

RIFF - Expoconferința Internațională de Arhitectură va avea loc pe 11 și 12 noiembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Aflat la a patra ediție, evenimentul are ca scop promovarea calității și a excelenței în arhitectură și construcții. RIFF 2013 se adresează arhitecților, proiectanților, designerilor și companiilor care oferă soluții performante pentru domeniul arhitecturii.

       La RIFF 2013 vor fi prezentate proiecte de arhitectură precum “Casa de Vacanta Vitznau” (Elveția), “Statoil building” (Norvegia), „Festival Hall of the Tiroler Festspiele Erl” (Austria), „EYE Film Institute Netherlands” (Olanda), „Heat Exchanger Važecká” (Slovacia), „CINiBA – The Scientific Information Centre and Academic Library” (Polonia), „The B-11 Building” (Norvegia) sau „Kodaly Centre” (Ungaria). Aceste proiecte s-au remarcat nu doar prin premiile sau nominalizările obținute la nivel internațional, ci și prin tehnica de construcție utilizată, design-ul clădirii, flexibilitatea spațiului de lucru sau amplasarea clădirii în peisaj.

     Cu ocazia expoconferinței RIFF invitatul special arh. Serban ȚIGĂNAȘ, Președintele Ordinului Arhitecților din România  le-a adresat tuturor celor interesați de domeniul arhitecturii invitația de a participa în cadrul expoconferinței: "Ne vom întâlni a zecea oară pentru a discuta despre cum se construiește mai bine între arhitecți, ingineri, antreprenori, furnizori de sisteme și materiale, care au reușit să obțină calitate pentru construcții și doresc să contribuie la ridicarea standardului în care se construiește. Poate fi un moment de bilanț în care să încercâm să înțelegem ce se întâmplă în mod obișnuit, ce și cum se întâmplă atunci când apar lucrările de calitate și cum se generează uneori excepționalul. Vă propun să medităm creativ la starea arhitecturii, să facem acest bilanț și să încercăm prin aceste dialoguri și întâlniri să construim răspunsul la întrebarea: Cum trebuie să se schimbe lumea construcțiilor?". În acest an, RIFF 2013 va reuni peste 400 de arhitecți, proiectanți și companii de specialitate.


RIFF 2013 este cea de-a zecea expoconferință de arhitectură organizată de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România. Inițiate de organizatori în anul 2010, unice prin structură, program și organizare, expoconferințele de arhitectură au reunit până în prezent peste 3000 de arhitecți și designeri din Europa, Asia și America, 400 de speakeri, 350 de companii, 220 de parteneri și sponsori.

Detalii despre pachetele de participare aici.
Înscrieri arhitecți: înscrieri@ieriff.ro
Informații suplimentare la adresa de email: info@ieriff.ro



Invitații speciali și speakeri RIFF 2013:

      Arh. Stephen HODDER, președinte al Royal Institute of British Architects                     
      Arh. Daniel LISCHER, câștigător a DETAIL Prize 2012               
      Arh. Șerban ȚIGĂNAȘ, președinte al Ordinului Arhitecților din România
      Arh. Geir HAAVERSEN, fondator a-lab                    
      Arh. Odd KLEV, fondator a-lab                         
      Arh. Sebastian BRUNKE, Senior Project Manager, Delugan Meissl Associated Architects
      Arh. Dusan BURAK, câștigător al CE.ZA.AR în 2012
      Arh. Dariusz HERMAN, partener HS99
      Arh. Kyrre SUNDAL, MAD Architecture Office
      Arh. Tomas FIALOVSZKY, EP Studio
      Arh. Richard HONICH, co-partener EP Studio

      Arh. Răzvan BÂRSAN, câștigător a 2 premii World Architecture Awards, edițiile 2010 și 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu