luni, 18 noiembrie 2013

Conferința “Internaționalizarea Educației: Studiile în Marea Britanie și întoarcerea acasă"

Liga Studenților Români din Străinătate, în parteneriat cu British Council din România, lansează conferința„Internaționalizarea Educației: Studiile în Marea Britanie și întoarcerea acasă”. Evenimentul va avea loc pe23 noiembrie,în cadrul Expoziției Educației din Marea Britanie (Education UK Exhibition), organizată de British Council și Ambasada Marii Britaniila Howard Johnson Grand Plaza, București.*
Conferința „Internaționalizarea Educației” va reunifactori de decizie și experți în domeniul educației, elevi, studenți, cadre didactice, absolvenți ai unor universități britanice cu reușite importante în carieră, precum și reprezentanți ai sectorului neguvernamental și ai mediului de afaceri. Prima parte a conferinței se va concentra asupra studiului în Marea Britanieși a dezvoltării parteneriatelor româno-britanice la nivel universitar, iar a doua parte va aborda subiectul întoarcerii acasă, al oportunităților de carieră din România și va include  prezentări din partea unor manageri români de succes.
În contextul în care universitățile britanice reprezintă o destinație preferată a elevilor și studenților români, conferința își propune să prezinte oportunitățile de învățământ din Marea Britanie, dar și să realizeze o analiză comparativă a celor două sisteme educaționale și a colaborararilor bilaterale la nivel universitar și de cerecetare. Participanții vor putea obține informații despre studiul în Marea Britanie direct de la români care au studiat deja acolo, dar și de la reprezentanții unor universități britanice prestigioase. În ceea ce privește opțiunile profesionale ale tinerilor absolvenți, managerii unor firme de top le vor vorbi pe larg participanților despre întoarcerea acasă și oportunitățile de angajare din România.

Înscrieri.Cei interesați să participe la conferința “Internaționalizarea Educației” sunt rugați să se înscrie până pe 20 noiembrie, completând următorul formular:


„Internaționalizarea Educației: Studiile în Marea Britanie și întoarcerea acasă” continuă seria evenimentelor organizate de LSRS și British Council pe tema internaționalizarii experienței studențești. Conferința anterioară, “Puterea mobilităţii globale a studentului  –  a Student Policy Forum”, organizată pe 25 iunie 2012 la București, s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor, studenților și al experților în domeniul educației.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu