joi, 14 noiembrie 2013

Se apropie BUZZ!Camp Bucuresti!

Esti curios sa afli care sunt secretele de cariera ale specialistilor din companiile de top?
Daca esti suficient de ambitios si indraznet cu visele tale, nu uita ca te asteptam la BUZZ!Camp Bucuresti, in perioada 18 - 22  noiembrie!
În cele 5 zile de desfasurare a evenimentului, vin sa va vorbeasca despre succes, dezvoltare personala si profesionala speakeri motivaționali, oameni de succes si reprezentanti ai companiilor de top din Romania: Florin Ghinda - Fondator Romania Pozitiva, Cristian Retegan - Co-fondator Students-Experience Work and Travel, Ivan Patzaichin - campion mondial kaiac-canoe, Vlad Fiscuteanu - Brand Designer, Eusediu Margasoiu - Managing Partner The Network, Dana Burghel - Executive & Team Coach Life Coach, Radu F. Constantinescu – scriitor, Ariel Constantinof - Fondator Tribul, Andreea Garbacea - Coordonator Recrutare Accenture etc.
Vino sa interactionezi si cu reprezentantii companiilor partenere în cadrul workshop-urilor sustinute la BUZZ!Camp Bucuresti. Te intalnesti cu: Microsoft, Pepsi, Mercedes-Benz România, Orange România, Raiffeisen Bank, Lidl România, P&G, Accenture, Wipro Technologies, Leroy Merlin, Cora, Ernst & Young etc.
Inscrie-te acum! Doar cei mai buni 300 dintre inscrisi vor fi selectati pentru a participa la eveniment.
Fii activ in timpul evenimentului si poti castiga o tableta!
Pentru mai multe informatii despre eveniment, va invitam sa intrati pe site-ul BUZZ!Camp Event - www.buzzcamp.ro/event/, pe pagina de Facebook – facebook.com/buzzcamp.ro sau sa ne scrieti la adresa info@inspiregroup.ro.
Mesajul lui Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp, pentru participanţi:
“Nu există o rețetă universală a performanței, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am făcut și nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eșecuri.  Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Și, de fiecare dată când am căzut, în viață sau în competiții, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-și găsească motivația proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aș fi rămas în Deltă, aș fi fost cel mai bun pescar!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu