duminică, 2 februarie 2014

GENPACT te invita sa-i cunosti!

Inspire Group impreuna cu GENPACT te invita la un nou Open Doors Genpact.
Pe 19 februarie nu-ti face alte planuri si vino la sediul Genpact pentru a interactiona cu reprezentantii companiei Genpact. Invitatia se adreseaza studentilor cunoscatori de limba germana, ambitiosi, motivati, deschisi catre nou si insetati de dorinta de a invata, de a se dezvolta continuu.
Daca esti vorbitor de limba germana la nivel mediu sau avansat (B2 - C1) si iti doresti sa lucrezi pentru una dintre cele mai importante companii la nivel international, inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/open-doors-genpact-bucuresti/ si demonstreaza-le de ce esti in stare.

 De ce sa faci parte din echipa  Genpact?
ü  Genpact lucreaza cu peste 600 de clienti din domenii de activitate variate, de la industrie, productie, retail, bunuri de larg consum, IT, farma, pana la segmentul asigurarilor sau cel financiar-bancar, in peste 30 de limbi straine, acoperind cea mai mare parte a globului.
ü  Genpact iti ofera un mediu in care poti invata continuu
ü  Genpact investe permanent in oameni si in dezvoltarea lor, fapt care le permite angajatilor sa isi depaseasca limitele si sa isi atinga potentialul maxim.

Despre Open Doors Marathon:
Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire Group (www.inspiregroup.ro), continua sa sprijine tinerii aflati la inceput de drum, motivati sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala.

Pentru informatii suplimentare despre proiect, acceseaza site-ul http://buzzcamp.ro/opendoors/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu